maanantai 12. heinäkuuta 2010

Politiikot Osa.1

Jos puhutaan politiikasta, kannatan aina naisia tai vihreitä. Mielipiteeni ovat hyvin vanhoja ja vanhettuneita. Mutta koen, että naisena minun on aina helpompi ja viisaampi äänestää naista kun miestä. Typeränä uskon, että vain nainen osaa edustaa minua oikein. Näin ollen myöskin pizzana täytyy sanoa että kyllä Kiviniemi vie ääneni. En olisi uskonut sanovani tätä näin pian, mutta salamihan maistuu ihan hyvältä! Ainakin silloin, kun sitä on maltillisesti.
 Yksi ääni Kiviniemelle mielipiteiden murtamisesta. Tämä pizzana yllätti omat odotukseni. Varsinkin, kun ennen pizzan maistoa, oli ennakkoasenteena että "hyi hyi hyi.. salamia" mutta kun en ajatellut mitä söin (tai katsonut mitä söin) niin sehän maistui varsin mainiolta. Salami toi kokonaisuuteen oikein kivan pienen suolaisen lisän. Voisin hyvin kuvitella joskus maistavani uudemmankin kerran!

Pekkarinen on myös politiikkona oikein pätevä mies, vähän on hassu hiusraja mutta kaikenkaikkiaan, oikein asiansa osaava mies. Pekkarisen nimikkopizza on taasen aika tylsä. Kuvastaneeko miestä sitten vai ei? Sen voi jokainen päättää itse. Pekkarisessa vetosi minuun kana + ananas-combolla mutta erikoisen siitä teki barbequekastike, joka antoi lievän mausteisen lisän pizzalle. Ihan kelpo pizza-matskuu. 5 pistettä ja krapulamättö-musthave listalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti