lauantai 24. heinäkuuta 2010

Alla Pollo ja Americana

Tämänkertaiset pizzat olivat todella voitto. Aikaisempia pizzoja vaivanneet kuivahkot pohjat eivät olleet lainkaan ongelma tällä kertaa, mitä ilmeisimmin kysymys on muutaman asteen tai minuutin erossa paistamisen suhteen. Joka tapauksessa, peruspohja on varsin makoisa silloin kun se onnistuu. Pullapohjan saa sitten muista liikkeistä.

Alla Pollo - Kana ja ananas. Kana ja tietyt muut täytteet ovat itsessään niin mietoja, että pahimmassa tapauksessa perus maun luominen jää yhden täytteen harteille. Niin kävi tässäkin tapauksessa, eli ananas pelasti kun kana leikki kuurupiiloa makunystyröiden kanssa. Kuitenkin, kokonaisuutena Alla Pollo oli hyvä peruspizza, mitä auttoi huomattavasti pohjan mehukkuus.

Americana - Sinihomejuusto, kinkku ja ananas. Normaalisti en ole sinihomejuuston maailman suurin ystävä, mutta tällä kertaa se johti niin herkullisen kermaisen makuiseen pizzaan, että olen valmis muuttamaan suhtautumistani jälleen muutaman pykälän verran. Americanan kinkku jäi lähinnä sävyksi kokonaisuudessa, kun ananas ja sinihomejuuston pehmeys täyttivät loistavasti onnistuneen pohjan kanssa koko suun. Sylkirauhasiani kihelmöi tälläkin hetkellä ajatellessani eilistä pizzaa :-p~

Näin jälkeen päin ajateltuna harmittaa, että vaihdoimme pizzoista puolet. Onneksi nyt on yksi konkreettinen vaihtoehto lisää listalta valittavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti