lauantai 10. heinäkuuta 2010

Pekkarinen ja Kiviniemi

Olipas jännää, ihan ajatuksen kanssa maistella ruokaa. Pistimme salami-ananas-mozzarella ja kananpoika-bbq-kastike-ananas pizzat puoliksi ja pupelsimme kumpikin molempia.

Kiviniemi - Oikeudenmukaisuus: Mozzarella ei päässyt miedon makunsa vuoksi oikeuksiinsa vahvan salamin alta. Ananas antoi kaivattua raikkautta muuten melko köyhään makumaisemaan. En yhtään ihmettele, että jotkut jättävät järjestäen pizzan reunan syömättä - muuallakin kuin Raxissa - sillä loppua kohti pohja alkoi maistua, noh, pahvilta. Tämä tosin lienee valtaosan pizzoja ongelma, eikä pelkästään tämän nimenomaisen putiikin tuotteiden.

Pekkarinen - Työllisyys: Henkilökohtaisesti pidän paljon barbequekastikkeen mausta, ja erityisen hyvin se käy yhteen nimenomaan suht mehevän kanan kanssa. Ananas tuki kokonaisuutta oikein mukavasti, ja kaikenkaikkiaan Pekkarinen voitti nämä henkilökohtaiset vaalit selvällä etumatkalla. Pohjan pahviutumista ei huomannut, ja tällaisia ananaksen ja kananpalojen kaltaisia "röpötäytteitä" uppoaa maun puolesta enemmän annetulle pizzapohja-alalle kuin esimerkiksi siivutettua salamia.

Kaikenkaikkiaan suhteellinen voitto, jäljelle jäi ainoastaan kuoret.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti