sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

AA -Kerho

Alla Pollo ja Americana.
Tiivistelmä: Toinen hyvä ja toinen parempi

Americana:
Täytteet ok. Sinihomejuusto aina epäilyttää, koska kuulun juuri siihen ihmisjoukkoon joka ei voi sietää sinihomejuustoa. :P Mutta tässä pizzassa se toimi. Hyvin kermaisen kuohkea kokonaisuus. Kirjoitan tätä blogimerkintää jo jokusen päivän myöhässä joten tarkkoja kielituntuma-makuhermoja ei tässä ole nyt antaa. Mutta mielikuva joka tästä jäi oli vähän "pliisu" , ei ensimmäisenä tilauslistalla, mutta ei toki viimeisenäkään. Mielummin syö kuin nenäänsä ottaa... :)

Alla Pollo:
nomnomnom! Jos on kanaa niin on hyvää! En tiedä mistä tämä minun kanan himoni on alkanut, mutta loppua sille ei näy. Alla Pollo oli todella maukasta ja mahtavaa. Toki myönnettäköön, että pizzasta puuttui se "erikoisuus" , se jokin, joka tekee siitä erikoisen ja erilaisen ja täysin muista erottuvan.
Mutta jos et etsi "tajunnan räjäyttävää" mättöä, vaan kokonaisuutta joka toimii ja vie nälän. ^^ Niin ota Kana! ota Alla Pollo ja syö masu täyteen.

Ja jostain syystä.. nyt mieleen muistui vanha McDonald's mainos, jossa sika kampanjoi kanansyönnin puolesta. :D Jos et muista niin liitän oheen linkin josta voi vanhoja muistella. ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti