tiistai 17. elokuuta 2010

Mexicana / Mozzarella

Lyhyestä virsi kaunis.
Mexicana maistui! Mozza ei! Ja tämä oli ainakin minulle hyvin yllättävä käänne juonessa!

Mozzarella-friikkinä rakastan kaikkea missä tätä juustoa esiintyy .. mutta tässä pizzassa... mieleeni tuli Mozzarella-pizzasta vain uunimakkarat. Siltä se maistui. Hyvin makkarainen kokonaisuus ja paljon juustoa. hintsusti savuinen maku. Eli jos tykkäät uunimakkarasta, niin Mozzarellapizza varmasti kolahtaa! Voin luvata.

Mexicana taasen yllätti. En osannut odottaa tykkääväni tulisuudesta. Mutta kokonaisuus toimi ja tykästyin jopa vaihtoehtona pizzasta. Myönnettäköön, että en pystynyt silti syömään kaikkia jalopenoja joita pizzan puolikkaassani oli.

Sivuhuomautuksena kerrottakoon. Että pizza-kokeilut ovat vieneet ruokatottumustani eteenpäin sen verran. Että olen huomannut tykkääväni joistain punaisenlihan tuotteistakin. Ja mm. hampurilaisen tilaus jauhelihapihvillä onnistuu jo ongelmitta. Yllätin myös itseni, kun tilasin yhden boonus pizzan jokin aika sitten, niin tilasin sen jopa pepperoonilla. Kehitys kehittyy! Ties millainen karnivoore tästä tytöstä kuoriutuu kun päästään kokeilun loppuun. ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti